SELSKAB

MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV.

 

 


EFTERÅR :

3 RETTER :

Saltet torsk, syltet hvidkål, grov sennep og sprøde havreflager.


Kalvebryst, kartoffel, brændte løg og sky med urter.


Ganache, hvid chokolade, brombær og marengs.



400,-

4 RETTER :

Taskekrabbe, purløgsmayo, sprød brødkrumme og karse.

 

Laks, syrnet fløde, agurk, grønkål, persilleolie og dild.

 

Kalvefilet, byg, svampe, confiterede løg og estragon.

 

Mørk chokoladekage, mandler og mascarpone.

 

 

450,-

5 RETTER :

Råmarinerede kammuslinger, æbler, grønkål og krydderurter.

 

Kalvetatar, peberrodsmayo, ristet rugbrød og vesterhavsost.

 

Grillet okse, kartoffelfondant og kantareller.

 

Ost, surt, salt og sprødt.

 

Hvid chokoladekage, citron og hasselnødder.

                                                                                                      

 

500,-




Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.


Minimum 10 kuverter.