SELSKAB

MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV:

 

 


FORÅR :

3 RETTER :

Stenbiderrogn, mild rygeost, radiser, grov sennep og sprøde havreflager.


Kalvebryst, kartoffel, brændt spidskål og ramsløg.


Ganache, hvid chokolade, brombær og marengs.



400,-

4 RETTER :

Taskekrabbe, purløgmayo, sprød brødkrumme og karse.

 

Saltet torsk, syrnet fløde, persilleolie, agurk og dild.

 

Kalvefilet, knuste kartofler,  grillede forårsløg og estragon.

 

Rabarber, lakrids og karamel.

 

 

450,-

5 RETTER :

Råmarinerede kammuslinger, blomkål, peberrod og urter.

 

Kalvetatar, ramsløgmayo, ristet rugbrød og vesterhavsost.

 

Grillet okse, kartoffelfondant, asoparges og brændte løg.

 

Ost, surt, salt og sprødt.

 

Hvid chokoladekage, grønne jordbær og crumble.

                                                                                                      

 

500,-




Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.





                                          

 

 

 

 

Lipkesgade 8, 2100 Kbh. Ø  /  mad@engellsolovej.dk /  T 39201000/ +45 30334764 el.  24272731

© Copyright. All Rights Reserved.