SELSKAB

MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV.

 

 


SOMMER :

3 RETTER :

Saltet torsk, mild rygeost, radiser, grov sennep og sprøde havreflager.


Kalvebryst, kartoffel, brændt spidskål og grønne asparges.


Ganache, hvid chokolade, jordbær og marengs.



400,-

4 RETTER :

Taskekrabbe, purløgmayo, sprød brødkrumme og karse.

 

Rimmet laks, syrnet fløde, persilleolie, agurk, ærter og dild.

 

Kalvefilet, knuste nye kartofler,  grillede hvide asparges og estragon.

 

Rabarber, lakrids og karamel.

 

 

450,-

5 RETTER :

Råmarinerede kammuslinger, blomkål, peberrod og krydderurter.

 

Kalvetatar, røget mayo, malt og vesterhavsost.

 

Grillet okse, kartoffelfondant, asparges og brændte løg.

 

Ost, surt, salt og sprødt.

 

Hvid chokoladekage, sommerbær og crumble.

                                                                                                      

 

500,-




Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.





                                          

 

 

 

 

Lipkesgade 8, 2100 Kbh. Ø  /  mad@engellsolovej.dk /  T 39201000/ +45 30334764 el.  24272731

© Copyright. All Rights Reserved.