MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV.
EFTERÅR :
3 RETTER :
Saltet torsk, syltet hvidkål, grov sennep og sprøde havreflager.
Kalvebryst, kartoffel, brændte løg og sauce med urter.
Ganache, hvid chokolade, brombær og marengs.
400,-
4 RETTER :
Taskekrabbe, purløgmayo, sprød brødkrumme og karse.
Rimmet laks, syrnet fløde, persilleolie, agurk og dild.
Kalvefilet, byg, svampe, confiterede løg og estragon.
Mørk chokoladekage, mandler og mascarpone.
450,-
5 RETTER :
Råmarinerede kammuslinger, æbler, grønkål og krydderurter.
Kalvetatar, peberrodsmayo, ristet rugbrød og vesterhavsost.
Grillet okse, kartoffelfondant og kantareller.
Comté, havtorn og knækbrød.
Hvid chokoladekage, citron og hasselnødder.
500,-
Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.
Lipkesgade 8, 2100 Kbh. Ø / mad@engellsolovej.dk / T 39201000/ +45 30334764 el. 24272731
© Copyright. All Rights Reserved.