SELSKAB

MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV.

 

 


EFTERÅR :

3 RETTER :

Saltet torsk, syltet hvidkål, grov sennep og sprøde havreflager.


Kalvebryst, kartoffel, brændte løg og sky med urter.


Ganache, hvid chokolade, brombær og marengs.



450,-

4 RETTER :

Taskekrabbe, purløgsmayo, sprød brødkrumme og karse.

 

Laks, syrnet fløde, persilleolie, agurk og dild.

 

Kalvefilet, knuste kartofler, spidskål og estragon.

 

Mørk chokoladekage, mandler og mascarpone.

 

 

500,-

5 RETTER :

Råmarinerede kammuslinger, æbler, grønkål og krydderurter.

 

Kalvetatar, peberrodsmayo, ristet rugbrød og vesterhavsost.

 

Grillet okse, kartoffelfondant og kantareller.

 

Comté, havtorn og knækbrød.


Hvid chokoladekage, citron og hasselnødder.

                                                                                                      

 

575,-




Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.


Minimum 10 kuverter.