MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV.
EFTERÅR :
3 RETTER :
Saltet torsk, syltet hvidkål, grov sennep og sprøde havreflager.
Kalvebryst, kartoffel, brændte løg og sky med urter.
Ganache, hvid chokolade, brombær og marengs.
450,-
4 RETTER :
Taskekrabbe, purløgsmayo, sprød brødkrumme og karse.
Laks, syrnet fløde, persilleolie, agurk og dild.
Kalvefilet, knuste kartofler, spidskål og estragon.
Mørk chokoladekage, mandler og mascarpone.
500,-
5 RETTER :
Råmarinerede kammuslinger, æbler, grønkål og krydderurter.
Kalvetatar, peberrodsmayo, ristet rugbrød og vesterhavsost.
Grillet okse, kartoffelfondant og kantareller.
Comté, havtorn og knækbrød.
Hvid chokoladekage, citron og hasselnødder.
575,-
Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.
Minimum 10 kuverter.