SELSKAB

MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV.

 

 


EFTERÅR :

3 RETTER :

Saltet torsk, syltet hvidkål, grov sennep og sprøde havreflager.


Kalvebryst, kartoffel, brændte løg og sauce med urter.


Ganache, hvid chokolade, brombær og marengs.



400,-

4 RETTER :

Taskekrabbe, purløgmayo, sprød brødkrumme og karse.

 

Rimmet laks, syrnet fløde, persilleolie, agurk og dild.

 

Kalvefilet, byg, svampe, confiterede løg og estragon.

 

Mørk chokoladekage, mandler og mascarpone.

 

 

450,-

5 RETTER :

Råmarinerede kammuslinger, æbler, grønkål og krydderurter.

 

Kalvetatar, peberrodsmayo, ristet rugbrød og vesterhavsost.

 

Grillet okse, kartoffelfondant og kantareller.

 

Comté, havtorn og knækbrød.

 

Hvid chokoladekage, citron og hasselnødder.

                                                                                                      

 

500,-




Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.





                                          

 

 

 

 

Lipkesgade 8, 2100 Kbh. Ø  /  mad@engellsolovej.dk /  T 39201000/ +45 30334764 el.  24272731

© Copyright. All Rights Reserved.