SELSKAB

MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV.

 

 


FORÅR :

3 RETTER :

Stenbiderrogn, mild rygeost, radiser, grov sennep og sprøde havreflager.


Kalvebryst, kartoffel, brændt spidskål og ramsløg.


Ganache, hvid chokolade, citron og marengs.



400,-

4 RETTER :

Taskekrabbe, purløgsmayo, sprød brødkrumme og karse.

 

Saltet torsk, syrnet fløde, persilleolie, agurk og dild.

 

Kalvefilet, knuste kartofler, grillede forårsløg og estragon.

 

Rabarber, lakrids og karamel.

 

 

450,-

5 RETTER :

Råmarinerede kammuslinger, blomkål, peberrod og krydderurter.

 

Kalvetatar, ramsløgmayo, ristet rugbrød og vesterhavsost.

 

Grillet oksefilet, kartoffelfondant, asparges og brændte løg.

 

Ost, surt, salt og sprødt.

 

Hvid chokoladekage, grønne jordbær og crumble.

                                                                                                      

 

500,-




Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.


Minimum 10 kuverter.