SELSKAB

MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV.

 

 


FORÅR :

3 RETTER :

Stenbiderrogn, mild rygeost, radiser, grov sennep og sprøde havreflager.


Grillet unghanebryst, kartoffel, brændt spidskål og vinaigrette med urter.


Ganache, hvid chokolade, citron og marengs.



450,-

4 RETTER :

Taskekrabbe, purløgsmayo, sprød brødkrumme og karse.

 

Saltet torsk, syrnet fløde, persilleolie, agurk og dild.

 

Kalvefilet, knuste kartofler, grillede forårsløg og estragon.

 

Rabarber, lakrids og karamel.

 

 

500,-

5 RETTER :

Råmarinerede kammuslinger, blomkål, peberrod og plukkede salater.

 

Kalvetatar, ramsløgmayo, grov sennep, ristet rugbrød og revet vesterhavsost.

 

Oksemørbrad, kartoffelfondant, brændte løg og sauce med krydderurter .

 

Ost, surt, salt og sprødt.

 

Cremet chokoladekage, saltkaramel og mascarpone.

                                                                                                      

 

550,-




Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.


Minimum 10 kuverter.