SELSKAB

MENUERNE ER TIL INSPIRATION OG KAN TILPASSES EFTER BEHOV.

 

 


FORÅR :

3 RETTER :

Saltet torsk, mild rygeost, radiser, grov sennep og sprøde havreflager.


Kalvebryst, kartoffel, brændt spidskål og grønne asparges.


Ganache, hvid chokolade, jordbær og marengs.



450,-

4 RETTER :

Taskekrabbe, purløgsmayo, sprød brødkrumme og karse.

 

Laks, syrnet fløde, persilleolie, agurk, ærter og dild.

 

Kalvefilet, knuste nye kartofler, grillede hvide asparges og estragon.

 

Rabarber, lakrids og karamel.

 

 

500,-

5 RETTER :

Råmarinerede kammuslinger, blomkål, peberrod og plukkede salater.

 

Kalvetatar, røget mayo, malt og vesterhavsost.

 

Grillet okse, kartoffelfondant, asparges og brændte løg.

 

Ost, surt, salt og sprødt.

 

Hvid chokoladekage, sommerbær og crumble.

                                                                                                      

 

575,-




Alle priser er inkl. moms men ekskl. kok og kørsel.


Minimum 10 kuverter.